Kategorije

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

Muški plavi smoking

Plavi smoking #549

SMOKING

  • Tip: Smoking odelo
  • Boje: Plavi smoking
KONTAKTIRAJTE NAS

Muškarac sa stilom - pravila oblačenja za poslovne muškarce

Vreme je za kupovinu novog odela, ali niste sigurni kakvo odelo odabrati. Dvoumite se između strukiranog - slim fit i klasičnog odela? Slim fit odelo je ukrojeno, uzano, prati liniju tela, ali nije ni preusko, dok je klasično, polustrukirano odelo nešto ravnijeg kroja. Za koji kroj se opredeliti, za koji materijal, boju? Pravi stil za sve muškarce je onaj koji prikriva nedostatke, a ističe prednosti.

Postoji par stvari na koje bi trebalo obratiti pažnju prilikom kupovine odela. Najbolje odelo je ono koje nije ni usko ni prekomotno, tj. odelo prilagođeno Vašoj građi, ono koje Vam odlično pristaje . Kod sakoa naramenice treba da budu tek malo duže od ramenih kostiju, rukavi bi trebalo da dopiru do polovine ručnog zgloba kada su Vam ruke spuštene pored tela i poželjno je da manžetna košulje viri ispod rukava centimetar do dva. Sako bi trebalo da ima šlic pozadi, najbolje dva. Sako bez šlica je nezgodan za nošenje, dok se jedan šlic na sredini leđa uvek nekako nezgodno lomi, pa možete izgledati neuredno. Za pantalone važi isto - ni preuske, niti suviše komotne. Neka nogavice lepo padaju, bez nabiranja i gužvanja.

Uvek prilikom odabira odela imajte na umu kakve ste građe. Ukoliko ste izrazito visoki, birajte produžene slim fit modele - drop 8. Uverite se da Vam se sako ne zateže u ramenima i grudima. Gledajte da pantalone budu nešto dubljeg kroja. Poželjno je da sako ima kopčanje na dva dugmeta.

Onima nižeg rasta ili naglašene građe preporučujemo model za punije - drop 4, kod kojeg je sako skraćen, sa ostavljenim prostorom za stomak, a pantalone plićeg kroja kako bi bar malo izdužili svoju figuru. Još kad bi dodali pruge, bilo u dezenu ili u samom tkanju, stvar bi bila još bolja.

Pored velikog izbora italijanskih odela u butiku muških odela "Formale" nudimo Vam i košulje, prsluke, cipele za odelo, dugmad za manžetne, kravate, leptir mašne. Sve to možemo personalizovati prema Vašim merama i ukusu, tako da ćemo Vam pomoći da se u specijalnim prilikama i Vi tako osećate.

Plavi, smoking, smokinzi, odelo, odela, za, svadbu, svadbe, strukirana, strukirano, slim fit, slike, slika, cene, cena, prodaja, novi sad
Plavi, smoking, smokinzi, odelo, odela, za, svadbu, svadbe, strukirana, strukirano, slim fit, slike, slika, cene, cena, prodaja, novi sad

PROIZVODI ISTOG TIPA

IZDVAJAMO IZ PONUDE