Kategorije

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

smoking odela, za svadbe, mature, beograd

Odela za svadbu #545

SMOKING

  • Tip: Muski smoking
KONTAKTIRAJTE NAS

10 najskupljih odela na svetu

10. Brook’s Brothers $14,500

Ako želite odelo u kojem ćete se osećati savršeno, elegantno, prijatno i lepo onda su Brook’s Brothers odela pravi odabir. Naravno, sve to ima svoju cenu. Jedno Brook’s Brothers odelo košta oko 14.500 dolara. Za tu cenu od $14.500 dobijate ručno šiveno odelo po meri, a napravljeno od strane brenda čije ime se povezuje sa glamurom i luksuzom. Brend Brook's Brothers važi za veoma pouzdan brend u modnoj industriji, a bićete potpuno sigurni da ćete, u svom ormanu, imati inovativan odevni predmet baš po meri svoje figure, pri čemu ćete dobiti odličan odnos cene i kvaliteta.

09. Ermenegildo Zegna $20,000

Po malo višoj ceni u odnosu na prethodni brend, dobićete fantastično odelo u autentičnom duhu čuvene i prestižne italijanske mode. Ermeneglido Zegna je italijanski luksuzni modni brend koji dolazi iz Trivera. Kreator Ermenegildo Zegna linije odela je poznati italijanski modni dizajner koji je osnovao kompaniju koja sada iza sebe ima preko jednog veka iskustva u modnoj industriji. Nastao je kao porodični posao porodice Zegna, a već četvrta generacija ove porodice održava tradicionalni luksuz i osećaj za vrhunsku mušku modu. Izrada ovog odela po meri obuhvata korišćenje preko 700 materijala, ali ćete zasigurno, za $20.000 dobiti sopstveni trajni „komad“ luksuza, prefinjenosti i ekskluzivnosti. Ova muška odela kreirana su besprekorno od najboljih dostupnih materijala. Dok nosite neko od ovih luksuznih odela, osetićete se privlačno i samopouzdano, kako ste oduvek želeli.

08. William Fioravanti $22,000

Vilijam Fioravanti je uspešni modni dizajner koji je pokrenuo pravu revoluciju u modnoj industriji. Kombinacija oko 200 različitih materijala za odela, 30-godišnjeg iskustva u odevanju muškaraca i mukotrpnog rada dizajnera William Fioravanti-a stvorila je najbolja muska  odela „Bespoke“, koja se prodaju po ceni od $22.000. Ova odela su luksuzna, savršeno stoje, i definitivno vrede svaki cent. Mušterije ovog poznatog dizajnera su uspešni biznismeni, svetski magnati i preduzetnici, ali i poznate ličnosti i filmske zvezde, upravo zbog vrhunskog kvaliteta, ekstravagancije i luksuza koji su sinonim za ovo odelo.

World Record Challenge Cup $28,000

Iako nije u pitanju kompanija ili modni dizajner, takmičenje koje se zove World Record Challenge Cup je razlog kreiranja nekih od najboljih, najkvalitetnijih i najfinijih odela ikada. Na primer, Suzan Triplet, ugledna modna dizajnerka iz Australije je 2013.godine pobedila na ovom takmičenju i prodala je odelo koje je za tu priliku kreirala po ceni od 28.000 dolara.

07. Brioni Vanquish II $43,000

Muska odela iz Brioni modne kuće su nadaleko poznata, cenjena i nagrađivana zbog svog ekskluziviteta i veoma visokog kvaliteta. Muškarac koji se pojavi u Brioni muskom odelu osvojiće poglede svih prisutnih u prostoriji u koju je ušao, a za jedno takvo moćno musko odelo morate izdvojiti i do 43.000 dolara. I kod ovog odela brenda Brioni prisutan je naziv Vanquish II, a od materijala se koristi quviuk, pašmina i vicuna- posebna vrsta ekskluzivne vune, koja se dobija od dlake južnoameričke kamile. Godišnje se proizvede 100 ovakvih odela luksuznog brenda ove italijanske modne kuće. Za $43.000 dobijate fantastično odelo vrhunskog kvaliteta, a procenjeno je da su odela ovog brenda sasvim opravdala ekskluzivitet cenama.

Odela za svadbu, odela za svadbe, strukirana, slim fit odela, muska odela novi sad, odela novi sad
Odela za svadbu, odela za svadbe, strukirana, slim fit odela, muska odela novi sad, odela novi sad

PROIZVODI ISTOG TIPA

IZDVAJAMO IZ PONUDE