Veliki izbor modela i velicina, Odela Beograd

Bilo da je nosenje Muskog odela Vas izbor ili ste u obavezi da nosite Musko odelo zbog posla, sigurni smo da imamo odgovarajuci model za vas. Ako niste navikli da nosite odelo, ali ce te uskoro biti mladozenja ili kum , tu smo da Vam savetima pomognemo da izaberete savrseno odelo.

Beograd TC Konjarnik Ustanicka 189 lokal 14B Tel.011 3471 696

Muska strukirana Odela slim fit  odela regular i novo u ponudi muska odela za punije  br.60 62 64 66

veliki izbor muskih odela na jednom mestu

Mozda ste maturant i kupujete Musko odelo prvi put? Mozemo da vam ponudimo Muska odela koja ce uciniti da izgledate moderno i samouvereno zakoracite u svet odraslih. Odelo ne cini coveka, ali moze da ucini da se covek oseca lepo i zadovoljno.

Prodaja muskih odela Beograd Prodaja kosulja, prsluka, cipela, kravata, leptir masni

BUTIK MUSKIH ODELA

"FORMALE"

Kategorije

Newsletter

Stranica koju ste izabrali ne postoji.


Muska odela, Butik Formale ima svoju viziju, odelo ne čini čoveka, ali može da učini da se osećate lepo i zadovoljno. Složićete se da odevanje odavno nije sporedna stvar u životu muškarca, a butik Formale u tržnom centru Konjarnik, Ustanička 189 2 sprat lok. 14 b je tu da odabir kompletne garderobe,muskih odela , muskih kosulja, kravata,dugmad za manzetne, kaiša,muskih tregera, leptir masni pa čak i muskih cipela učini jednostavnim i prijatnim iskustvom.

Primarno, bili smo orijentisani na poslovna odela. Poslovno odelo je važno i govori o Vama, još na prvom intervjuu za posao, kao i kasnije, kada zbog posla postaje neizostavan deo vašeg stila. Kod nas ćete naći veliki izbor, od svakodnevnog poslovnog odela, do poslovnih odela visoke klase izrađenih od kvalitetnih prirodnih materijala, modernog kroja i u širokoj paleti boja. Za ovu sezonu izdvajamo svetlo plavo odelo, koje je pravi izbor za letnje dane. Ukoliko Vam odgovaraju veličine sa varijacijama u dužini, produženo/skraćeno, kod nas ćete sigurno naći odgovarajući model. Isto važi i za velike brojeve. Mi znamo koliko je važno da odelo u potpunosti odgovara vašoj konstituciji. Ljubazno osoblje će vam pomoći da steknete veštine pronalaženja savršenog odela, baš za Vas. Pored izvrsnih odela, naša ponuda uključuje košulje od prirodnih materijala, kvalitetne izrade, različitih krojeva i boja, kravate, kožne kaiševe i cipele za odela. Slušajući potrebe naših kupaca, proširili smo ponudu tako da imamo veliki izbor svečanih, ceremonijalnih odela, uključujući i smokinge. Da bi ponuda bila kompletna, nudimo vam i košulje koje savršeno pristaju uz smoking i frak. Ukoliko je Vaš izbor nešto svečano, ali jednostavnije, predložićemo Vam klasično svečano odelo i kvalitetne košulje, moderne i strukirane, kao i one klasične od najkvalitetnijih prediva sa dugmadima ili manžetnama.

Nakon što odaberete svoje svadbeno odelo i košulju, možete se igrati kombinovanjem kravata ili leptir mašni različitih modela, dezena i boja. U ponudi imamo i ostalu mušku galanteriju: kožni kaiš, dugmad za manžetne, tregere i dr. Na kraju, nedostaju Vam samo savršene cipele za odelo, a i njih možete pronaći kod nas. Dođite i uverite se da odabir odevne kombinacije, savršenog odela za venčanje nikad nije bio lakši. Garantujemo da ćete biti zadovoljni, zato što mi u butiku Formale cenimo Vaše vreme, uvažavamo želje kupaca i insistiraćemo da probate različite modele i boje, sve dok ne budete sigurni da ste odabrali pravo odelo za venčanje, u kojem se osećate udobno i izgledate lepo.

Na kraju, obraćamo se Vama koji ćete kupiti svoje prvo, matursko odelo. Ponudu odela za maturu birali smo vrlo pažljivo. Znamo koliko je važno kako neko izgleda na maturi i koliki je izazov kupovina odela za maturu. Ponuda obuhvata mladalačka odela, modernih krojeva i boja. Osoblje butika Formale je uvek spremno da savetima i strpljenjem, probu odela, košulja, kravata i ostalih sitnica koje će upotpuniti odevnu kombinaciju učini prijatnim iskustvom. Dođite, a mi ćemo učiniti sve da iz našeg butika izađete odeveni lepo i moderno, tako da sa lakoćom zakoračite u svet odraslih.

muska odela, muske kosulje, muski kaputi, muske cipele, muske jakne, muske kosulje, muska kravate, dugmad za manzetne, muski novcanici, muski dzemperi, muski kaisevi, kaisevi za odelo, kosulje za odelo, muska odela cene, poslovna odela, poslovna odeca, novi sad

Replike satova Beograd, replike satova, kopije satova


 Veliki izbor kvalitetnih muških odela na    jednom mestu

 U ponudi imamo klasicna muska odela, strukirana muska odela , slim fit odela, odela sa produzenim rukavima kao i odela za punije


NAPOMENA:   U cenu su uracunate krojacke korekcije ( skracivanje, suzavanje kao i skracivanje i produzavanje rukava na sakou...)

Poslovna odela, poslovna odeca, muski smoking, muski smokinzi, crno odelo, crna odela, sivo odelo, siva odela, crna poslovna odela, crno poslovno odelo, muski frak, sivo poslovno odelo, siva poslovna odela