Kategorije

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

Svečana muška odela

Svecana odela - Svecano odelo - Beograd #554

MUŠKI SAKOI

KONTAKTIRAJTE NAS

Izaberite muško odelo za Vašu figuru – uskladite odelo sa Vašim tipom građe

Za svakog muškarca postoji odelo koje mu pristaje. Poznavanje vlastite figure je ključ izbora odela koja Vam u potpunosti odgovara. Muško odelo je i nastalo da prikrije sve mane i da elegantan izgled. Ukoliko kupite skupoceno muško odelo koje ne pristaje Vašoj figure, izgledaćete smešno, bez obzira na cenu.

Muškarci se s pravom osećaju veoma moćno kada nose odela. Pri izboru muškog odela zaista postoji million detalja na koje treba obratiti pažnju, da bi Vam ono stajalo idealno. Ipak, odabir odela koje bi Vam odgovaralo zavisi od Vašeg tela, tj. građe.

Daćemo Vam par saveta kako da uskladite odelo sa Vašim tipom građe, ali svakako je najvažnije da ste Vi zadovoljni i da se osećate prijatno.

KRUPNI MUšKARCI

Ukoliko ste visoki i razbacani, sapadate u krupnije muškarce. U skladu sa tim potražite mode muška odela za krupnije.

Krupniji muškarci najčešće prave grešku tako što se opredele za strukirano muško odelo, nadajući se da će ih stegnuti i „ispeglati“ na mestima na kojima bi hteli. Naprotiv, mesta „s viškom“ izgledaće još uočljivije! S druge strane, ako obučete preveliko odelo, u nadi da višak neće biti primetan ispod još većeg odela, izgledaćete još krupnije. Dakle, cilj je pronaći muško odelo koje će biti malo veće od Vašeg tela, koja neće stiskati niti previše padati. Sako bi trebalo da prekriva zadnjicu. Ni slučajno nemojte kupovati odelo s horizontalnim i dijagonalnim linijama koje će pažnju usmeravati na Vaše obline. Umesto toga izaberite odelo s vertikalnim linijama koje će vizualno izdužiti Vašu figuru. Tamno muško odelo s tankim vertikalnim linijama, uz belu mušku košulju ispod je idealna kombinacija.

VISOKI I MRšAVI MUšKARCI

Ukoliko spadate u visoke muškarce – duge noge, duge ruke, tanak struk – potražite produženi model muškog odela, drop 8. Produženi modeli imaju duži sako, sa produženim rukavima, a i nogavice pantalona su duže. I sako i pantalone kod produženog odela su strukirani.

Kod izbora boja za razliku od krupnijih muškaraca kojima se preporučuju muška odela tamnije boje, mršavi muškarci bi trebalo da biraju svetlije tonove – poput svetlo plave ili svetlo sive. Preporučuju se i horizontalne pruge, pogotovo krupnije na prsima koje će stvoriti utisak širih ramena.

NIŽI MUšKARCI – PUNIJI MUšKARCI

Ukoliko spadate u punije muškarce - kratke noge, uska ramena, nedostatak tankog struka - obratite pažnju pri kupovini odela, na Vaše fizičke predispozicije. Kada krenete u potragu za odelom, ono što je bitno da upitate u butiku muških odela jete da li imaju odela za punije muškarce, odnosno skraćena odela, tzv. drop 4. Odela za punije muškarce imaju prostora za stomak i nešto kraći sako.

Preveliko muško odelo će Vas pretvoriti u „šireg nego visokog“ muškarca, a malo odelo će Vas učiniti još nižim i zdepastijim. Stoga je cilj izabrati odelo koje će slobodno pratiti liniju Vašeg tela. Zbog stvaranja vizualnog utiska visine, predlažemo Vam da se odlučite za crno muško odelo ili teget muško odelo. Plus će biti i vertikalne linije koje će Vas izdužiti. Izbegavajte odela s više od dva dugmeta, jer su takva odela napravljena za visoke muškarce. Takođe, imajte na umu da za Vas nisu dugi sakoi.

U butiku muških odela ,,Formale” je u ponudi širok asortiman gotovih muških odela. Ukoliko se odlučite za neko od odela iz naše ponude, naš krojački tim ga može korigovati prema Vama na licu mesta. U ponudi imamo pored strukiranih, slim fit modela, i modele za visoke (drop 8), krupne i punije (drop 4) muškarce, bilo da ste visoki i mršavi, visoki i razbacani, visoki i debeli, srednjeg rasta, ali dugih ruku, niski sa širokim ramenima, niski i debeli, pronaći ćemo model koji je kao krojen za Vas… Na Vama je samo da nam ukažete poverenje…

Svecano odelo, svecana odela, odelo za mladozenju, odela za mladozenje, odela za vencanje, beograd, srbija, cena, cene, gde kupiti odelo za vencanje
Svecano odelo, svecana odela, odelo za mladozenju, odela za mladozenje, odela za vencanje, beograd, srbija, cena, cene, gde kupiti odelo za vencanje

PROIZVODI ISTOG TIPA

IZDVAJAMO IZ PONUDE