Kategorije

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

Svetlo roze kosulja za odela

Kosulje - muske - beograd #331

MUSKE KOSULJE

  • Tip: muske - kosulje - slim - fit - za - punije - krupnije
  • Boje: muska - svetlo - roze - kosulja
KONTAKTIRAJTE NAS

Bela slim fit kosulja ide uz sve, slaze se uz sve, neophodna vam je I bela kosulja strukirana moze da se nosi u svim prilikama. Muske kosulje bele su najlakse za kombinovanje  sa drugom garderobom, savrseno se slaze uz crno odelo, sivo odelo I teget.

Roze muska kosulja strukirana I ljubicaste strukirane kosulje takodje mogu lepo da se kombinuju sa strukirano svetlo sivo musko odelo. Vazno je samo da roze muske kosulje I ljubicaste kosulje ne budu drecave kao i leptir masne ili kravata . Roze muske kosulje  I ljubicaste kosulje mozete nositi  I na vecernjim zurkama, cak muskarci krupnije gradje mogu nositi roze muske kosulje za krupnije( punije) I ljubicaste kosulje za punije.

Muske kosulje strukirane plave spadaju u klasicne muske kosulje ,  muske strukirane kosulje{slim fit} koje takodje ima skoro svaki muskarac.

Kosulja bela strukirana I plave muske kosulje su najlakse I plave muske kosulje(plava muska kosulja) su takodje najlakse za kombinovanje.

Muske kosulje crne se najcesce nalaze u svim plakarima. Sa crnom muskom kosuljom ne mozete nikada pogresiti i crvenom leptir masnom ili kravatom u kombinaciji sa crnim cipelama  , kada ne znate sta da obucete za neki izlazak tu je uvek- crna muska kosulja, koja god da je prilika crne muske kosulje su pravi izbor.

Muske kosulje strukirane na pruge, mozda nisu lake za kombinovanje kao muske bele kosulje I plave kosulje , ali odlicno idu sa formalnim pantalonama  I farmericama u zavisnosti od prilike , najvazniji model sa prugama je bela kosulja sa tankim plavim prugama Ili kosulje plave sa tankim belim prugama. Ako oblacite muske kosulje sa prugama odaberite neutralno musko odelo I nikako musko odelo koje isto na sebi ima pruge , I uvek gledajte da pravu velicinu za sebe . ako obucete muski sako rukav kosulje mora biti do clanka I oko 1 cm duzi od rukava muski sakoi. Ramena na muskoj kosulji nikako ne smeju da vise jer tada kosulja gubi formu . Ako su vas izbor muske kosulje na pruge vodite racuna o izboru muske kravate, Musku kosulju sa sirokim prugama probajte da kombinujete sa muske kravate sa tufnastim dezenom , Muske strukirane kosulje sa tankim prugama dobro ce se sloziti sa kravate sa sirokim prugama.Muske, kosulje, muske kosulje 100% pamucne, pamuk, slim fit, slimfit, kosulje za vencanje, za odela, svadbene kosulje, za krstenje, za slavlje, veselje, maturu, apsolventsko vece, za punije muskarce, za krupnije muskarce, debele, muska odeca, zensko poslovno odelo, smoking odelo, smokinzi, crni smoking, smokinzi crni, sve za muskarce, 100% vuna, odela muska 2014, 2013, 2012, muska odela 2014
Muske, kosulje, muske kosulje 100% pamucne, pamuk, slim fit, slimfit, kosulje za vencanje, za odela, svadbene kosulje, za krstenje, za slavlje, veselje, maturu, apsolventsko vece, za punije muskarce, za krupnije muskarce, debele, muska odeca, zensko poslovno odelo, smoking odelo, smokinzi, crni smoking, smokinzi crni, sve za muskarce, 100% vuna, odela muska 2014, 2013, 2012, muska odela 2014

PROIZVODI ISTOG TIPA

IZDVAJAMO IZ PONUDE