Kategorije

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

Muska poslovna odela

Strukirano musko odelo #22

MUSKA ODELA

  • Tip: strukirana muska odela
KONTAKTIRAJTE NAS

Kako su na venčanjima u prvom planu uvek venčanice i mlade, mnogi pretpostavljaju da je odabir odela lak i jednostavan posao. Baš kao i pripadnice lepšeg pola i muškarci se trude da odaberu odelo koje im najbolje pristaje i potraga za njim nije nimalo laka. Zato Vam nudimo nekoliko jednostavnih saveta da potraga za odelom bude laka i uspešna.

Naš savet je da mladoženje ne iznajmljuju odelo, jer za istu ili malo veću cenu, mogu da kupe ono koje će nositi u svakoj svečanoj prilici narednih nekoliko godina. Takođe, mnogi ne žele da sudbonosno “da” izgovore u odelu koje je pre njih nosilo nekoliko ljudi, pa je kupovina i za njih najbolji izbor.

Za mnoge je šivenje odela najbolji potez ako pronađu dobrog krojača, jer će tada imati punu slobodu u izboru materijala i modela, a nijedno odelo ne stoji bolje od onog šivenog po meri.

Važan savet je da mladoženje slede isključivo svoj instinkt i eventualno sugestije mlade, jer će sigurno biti nezadovoljni izborom ako na njega budu uticali drugi ljudi.

Teget plavo odelo, crna i sve varijacije sive boje uvek su pravi pogodak, a odvažnima su svetske i domaće modne kuće ponudile moderne krojeve i jarke boje sakoa i pantalona. Najvažnije je isprobati nekoliko modela i krojeva, kako bi se pronašlo pravo odelo koje će stajati kao saliveno.

I na kraju, kravata ili leptir mašna – zavisi od ukusa.  ODELA MUSKA

muski kaputi, muski kaput za odelo, muske kravate, kravate beograd, cipele za vencanje, svecane muske kosulje, prodavnice odela beograd, muska elegantna odela
muski kaputi, muski kaput za odelo, muske kravate, kravate beograd, cipele za vencanje, svecane muske kosulje, prodavnice odela beograd, muska elegantna odela

PROIZVODI ISTOG TIPA

IZDVAJAMO IZ PONUDE