Kategorije

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

Svečano odelo za mladoženju

Svečana odela #91

MUSKA ODELA

  • Tip: Svečana odela muška
KONTAKTIRAJTE NAS

Mladoženja u svečanom odelu

Mladoženja je izvesno centralna muška osoba na svakoj svadbi. Mladoženja se od kumova, devera, starog svata... i ostalih gostiju izdvaja po svemu, jer je sa svojom nevestom u centru pažnje, a ono što ga svakako izdvaja mora biti njegov izgled.

Svečano odelo za mladoženju će biti presudno u izgledu mladoženje, a pravi izbor je jedinstveno i neponovljivo svečano odelo.

Jasno je da mladoženja ne može da izgleda bilo kako. U butiku Formale u Beogradu sigurno možete pronaći adekvatno muško odelo za sve svečane prilike, a pogotovu za venčanje, odnosno svadbu, odnosno odelo za mladoženju.

Ko mladoženji kupuje odelo?

U narodu postoje razni običaji koji govore o tome ko šta i kome kupuje za svadbu. Jedni tvrde ovako, drugi tvrde onako i verovarno su svi u pravu. Ko god da kupuje odelo za mladoženju, mi mislimo da odelo ipak treba da izabere mladoženja sa svojom nevestom.

U butiku muških odela Formale, možete izabrati savršeno svadbeno odelo, probati više modela i odabrati ono koje Vam najbolje stoji. Ukoliko su potrebne sitne prepravke, naši stučni krojački tim uradiće to na licu mesta potpuno besplatno.

Kada izađete iz našeg butika u novom odelu sigurno smo da ćete biti zadovoljni, a Vaša nevesta oduševljena. Naše cene su prisupačne, izbor raznovrstan i po svačijem ukusu.

muska, odela, beograd, odela za maturu, svecana, odela za svadbe, odelo za mladoženju, odelo za venčanje, povoljna cena
muska, odela, beograd, odela za maturu, svecana, odela za svadbe, odelo za mladoženju, odelo za venčanje, povoljna cena

PROIZVODI ISTOG TIPA

IZDVAJAMO IZ PONUDE