Kategorije

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

Muško odelo za maturu - matursko odelo za matursko veče

Odelo za proslavu mature #86

MUSKA ODELA

KONTAKTIRAJTE NAS

Muska odela za mature

Dolazi vreme da se razmišlja o pripremi za maturu, završetku srednje škole, upisu na fakultet... Jedan od neizostavnih događaja u tom periodu je proslava mature, odnosno matursko veče.

Na maturskoj večeri i devojčice i dečaci žele da izgledaju elegantno, prefinjeno i za pamćenje. Matursko veče je uvek poseban događaj jer je to poslednji susret generacije kao srednjoškolaca. Nakon mature sledi neizbežan razlaz generacije, gde svako kreće sopstvenim putem.

Imaćete kasnije, za neke okrugle godine, susrete, ali nijedan nije toliko bitan kao prvo matursko veče. Tako da nimalo ne čudi želja maturanata da za natursko veče izgledaju što bolje.

Veliki izbor muških odela u butiku Formale zadovoljiće ukus i najizbirljivijih maturanata. U našim odelima ne samo da ćete izgledati perfektno, već ćete se i osećati perfektno.

Sloboda pokreta i graciozan izgled u odelu za maturu učiniće da matursko veče bude upamćeno kao jedan od najradosnijih dana u Vašem životu.

Uz matursko odelo, sa savetima profesinalaca možete odabrati košulju, kravatu, cipele, dugmad za manžetne, kaiš... dakle kompletno odevanje: od glave do pete.

muska, odela, beograd, svecana, za maturu, odela za vencanja
muska, odela, beograd, svecana, za maturu, odela za vencanja

PROIZVODI ISTOG TIPA

IZDVAJAMO IZ PONUDE