Kategorije

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

Muško tamno bež odelo za svadbu - mladoženju, maturu

Odelo #56

MUSKA ODELA

KONTAKTIRAJTE NAS

Kada kupujete muška odela, prvo proverite kako vam stoje na ramenima. Rukavi na sakou muškog odela treba da otkrivaju otprilike centimetar od manžetne na kosulji i treba da budu dugački do prvog zgloba na palcu. Ako želite da izgledate formalnije odlučite se za muško odelo sa duplim kopčanjem, a za casual izgled dobro je muško odelo sa jednim dugmetom.

U odgovarajućoj veličini muškog sakoa bi trebali da savijete ruku u visini grudi. Uvek otkopčajte sako pre nego što sednete. Gornje dugme od dva dugmeta na muškom odelu treba da pada na ili iznad pupka. Odlučite se za tamno sivo muško odelo ili sivo muško odelo umesto crnog muškog odela, osim ako se crno odelo ne zahteva. Tamno siva boja odela se lako kombinuje sa drugim bojama. Pantalone kod muškog odela treba da budu oko struka, a ne na kukovima.

Materijal za muška odela ili svečana odela izaberite u zavisnosti koliko često nosite odela. Važno je da se u odelu ili svecanom odelu osećate prijatno, elegantno i zadovoljno. Neka muška odela ili svečana odela budu od mekane, ali trajne vune, tako Vam neće biti neugodono ako je temperatura visoka, a treba da provedete ceo dan u njemu.

Odelo braon ili tamno bež boje idealni je za venčanje, mladoženju, maturu, ali i za poslovne prilike, povoljna cena.

MUSKA ODELA BEOGRAD, najpovoljnije, popusti, za maturu, za vencanje, za svecanosti, sa duplim ili jednostrukim kopčanjem
MUSKA ODELA BEOGRAD, najpovoljnije, popusti, za maturu, za vencanje, za svecanosti, sa duplim ili jednostrukim kopčanjem

PROIZVODI ISTOG TIPA

IZDVAJAMO IZ PONUDE