Kategorije

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

Muška odela za punije

Odelo - Odela - Za - Punije #529

MUSKA ODELA

  • Tip: Odelo za punije
  • Boje: Crno odelo
KONTAKTIRAJTE NAS

Izaberite odecu (odela ) koja odgovara vasoj figuri

Poznavanje sopstvene figure je ključno za izbor odela koje vam u potpunosti odgovara

 „Ako imate visak kilograma, nemojte oblaciti preveliko odelo, ono ce uciniti da izgledate cete jos krupnije“

 Nismo svi isti, ali zato je izbor odece dovoljno veliki da svako moze naci ono sto mu dobro stoji. Cak ni skupoceni dzemper nece pomoci ukoliko ne odgovara vašoj figuri, izgledace katastrofalno, bez obzira na cenu ili brend. Zato je izuzetno važno kritički se osvrnuti na odraz u ogledalu i prihvatiti stanje onakvo kakvo je. Kada to ucinite, znacete na šta morate da obratite paznju prilikom kupovine odece, pa cete tako i lakse pronaći idealan komad za sebe!

 ODELA ZA PUNIJE MUSKARCE

Jedna od najvecih greski koju prave krupniji muskarci jeste kupovina uske odece. Medutim, ona ih nece “stegnuti i „ispeglati“ na mestima na kojima bi oni to hteli. Potpuno suprotno, ucinice ta mesta jos vidljivijim. Isto tako, isuvise velika odeca nece “sakriti” visak, vec ce izgledati jos krupnije. Dakle, optimalno je da odeca(odelo) bude neznatno veca, da ne steze, ali i da ne pada previse. Jakna treba da ima sirinu kao i vas struk i duzinu do bokova – obavezno izbegavajte jakne do struka! Pored toga, ne kupujte odecu sa horizontalnim ili dijagonalnim linijama koje bi usmerile paznju na vase obline. Mozete nositi odecu s vertikalnim linijama koje će vizualno izduziti vasu figuru. Tamna odela s tankim vertikalnim linijama, uz crne kosulje ispod njih su idealna kombinacija. Izbegavajte i kombinaciju kosulja i pantalona suprotnih boja jer će vas vizualno podeliti na dva dela i time skrenuti paznju na vas stomak.

 ODELA ZA VISOKE I MRSAVE MUSKARCE

Ukoliko su vam odela( odeca) prevelika, na vama ce izgledati neprimereno, pa i smesno, bas kao i uske slim fit kosulje ( slim fit majce) – to prepustite onima koji imaju vecu misicnu masu. Vama je potrebna odeca koja  nece skretati paznju na vasu izduzenost.

To se moze postici odecom (odelo za maturu) u vise boja, koja nece naglasiti vasu mrsavost. Mrsavim muskarcima odgovaraju odela svetlijih tonova – poput bele, bez, svetlo plave ili svetlo sive. Mozete eksperimentisati i sa horizontalnim prugama, koje će stvoriti utisak širih ramena. Izbegavajte preterano uske pantalone, a preporucuje se i uža, zašiljena obuća, dok bi sire cipele stvarale utisak neproporcionalnosti.

 NIŽI MUšKARCI ( Odela za niske muskarce)

Preveliko odelo pretvorice vas u „šireg nego viseg“ muškarca, dok ce vas mala uciniti jos manjim. Birajte odela koja će slobodno i nežno pratiti vaše telo. Odlucite se za jednu boju, zato sto ce ona vizuelno stvoriti osecaj dodatne visine. Crno i izuzetno tamno odelo ce vama najvise odgovarati. Imajte na umu da bi vas kombinacija znatno razlicitih boja delila na gornji i donji deo, sto sa vasom visinom nikako ne zelite. Vertikalne linije u diskretno svetlijoj boji ili dezenu, izduzice vase telo dadtno, kao i lakši plemeniti materijali poput vune – oni krutiji će stvoriti utisak „nabijenosti“. Obavezno izbjegavajte odela s više od tri dugmeta, jer su takva odela namenjena za visoke muškarce. Dobro ce vam stajati “manje” slim-fit kosulje, boja slicnih kao i pantalone. Kada nosite kais, vazno je da i on ne odskace svojom bojom, jer ce u suprotnom skretati paznu na vas struk, koji je kao sto i sami znate bliže tlu nego kod visokih muškaraca. Dobar trik su plitke pantalone koje mogu vizuelno razvuci figuru.

Kod izbora obuće izbegavajte široki kalup, da ne bi izgledali kao klovn; mozete izabrati cipele s petom (ne prevelikom) kako bi izgledali viši. Za niže muškarce potrebna je i kraća kosa jer će duža pokriti Vaš vrat i stvoriti utisak još manjeg rasta, a neobican šešir može skrenuti paznju s vaše visine na lice.

Odelo, odela, za, maturu, 2016, 2017, punije, visoke, niske, muskarce, vencanje, svadbu, slike, maturu, malu, veliku, saner, saneri, brendirano, materijal, braon, krem, sako, sakoi, elegantno, svecano, beograd
Odelo, odela, za, maturu, 2016, 2017, punije, visoke, niske, muskarce, vencanje, svadbu, slike, maturu, malu, veliku, saner, saneri, brendirano, materijal, braon, krem, sako, sakoi, elegantno, svecano, beograd

PROIZVODI ISTOG TIPA

IZDVAJAMO IZ PONUDE