Kategorije

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

Muško svečano odelo za matursko veče ili svadbu sa prslukom

Muska odela - Svecana #62

MUSKA ODELA

  • Tip: Muško svečano odelo sa prslukom
KONTAKTIRAJTE NAS

Svečana muška odela kome prsluk daje posebnu eleganciju pogodno za sve svečane prilike kao što su proslava mature, odnosno odlazak na matursko veče, kao odelo za svadbu, odnosno venčanje, za mladoženju, ali i za ostale goste koji žele na svečanom događaju da izgledaju zaista svečano.

Najbolja kombinacija svečanog odela svakako je sa belom košuljom i leptir mašnom ili kravatom. Odelo može da se nosi kako u letnjem, tako i u zimskom periodu. Mogućnost da skinete sako i ostanete u prsluku neće ništa umanjiti od Vaše elegancije niti svečanog izgleda, ali je korisno kada svadba, matura ili druga svečana proslava uđe u opušteniju fazu.

Za izuzetno svečane prilike, kao što je venčanje, svečano odelo izaberite u tamnijim bojama jer tamnije boje daju ton ozbiljnosti samom svečanom događaju kao što je svadba.

Za proslavu mature možete obući i svetlija odela koja pored elegancije daju utisak opuštenije, ležernije, pa čak i sportske varijante.

Nakon svadbe, mature ili drugog svečanog događaja, muško odelo sa prslukom možete nositi i u drugim prilikama, sa ili bez prsluka.

muska odela Beograd Srbija, online kupovina, najpovoljnije, Novi Sad, Subotica, Smederevo, butik muskih odela
muska odela Beograd Srbija, online kupovina, najpovoljnije, Novi Sad, Subotica, Smederevo, butik muskih odela

PROIZVODI ISTOG TIPA

IZDVAJAMO IZ PONUDE