Kategorije

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

Kravate muške za poslovna odela i muška odela za svdbu

plava muska kravata #318

KRAVATE I MARAMICE

  • Cena: 1500 RSD-12EUR
  • Tip: kravata sa maramicom
KONTAKTIRAJTE NAS

Savremena popularna psihologija skoro sve vezuje za neku karkaternu osobinu. Boja, dezen, oblik muske kravate saktiva u svom tkanju i kockicama sklonosti, navike, poroke i kvalitete onoga ko je nosi. Pogledajte sta se sve skriva iza formalnog poslovnog izgleda jednog muskarca.

plava kravata - Plavo je boja besmrtnosti, simbolizuje potpunost, mir. Muskarac koji nosi plavu kravatu je posten, tih i deluje umirujuce na sve oko sebe.

crvena kravata - Paznja! Crvena boja je dvosmislena! Znaci i ljubav i mrznju, i hrabrost i opasnost, a može nositi i seksualnu poruku. Značenje zavisi od okolnosti, raspolozenja i namera onog ko je nosi. Crvena kravata je psijolozima najzanimljivija za analizu. To je omiljena boja krtavate skoro svih nasih politicara! Muskrac sa crvenom kravatom je i zenama izazovan avanturista.

crna kravata - Prema tradicija nosi se u tuznim prilikama i na sahranama, medjutim, u kombinaciji sa nekim kontrasnim bojama i dezenom ukayuje na umerenost i eleganciju.

žuta kravata - Kao Sunce, uvek mlado, srecno, nadahnuto i puno zivota. Sta bi se drugo moglo pomisliti kada se vidi kravata ovako snazne i otkacene boje?

zelena kravata - zelena boja na kravati je psiholozima izazovna i bajkovita - ukazuje na mudrost umskih vila! Ima svezinuy i dubinu suma ili zelenkastog mora, dalje mozete da mastate sami!

braon kravata - Znajte da ne ukazuje na prljavštinu. Simbolizuje realisticnog muskarca od stila koji cvrsto stoji na zemlji. Braon sa crvenim tonovima je efektna i budi asocijacije na profesionalnost i seksualnost.

kockasti uzorak - Ukazuje na urednost i tacnost. Medjutim, vece kocke ukazuju na "sirovije", otkačenije ljude, a retko cete ih videti na inzinjerima ili arhitektama.

prugaste kravate - Obično ukazuju na skrivenu zelju za urednoscu i tacnoscu. Vodoravne i vertikalne pruge su prava retkost, najcesce su postavljene dijagonalno.

dezen s krivinama - Znači slobodu i relaksaciju, sve suprotno od ustogljenih kocki i pruga. Onaj ko nosi takvu kravatu ima izrazenu kreativnost

dezen s krugovima - jedinstvo reda i oblika, ima vrlo duhovit efekat, narocito ukoliko su krugovi veci, ali i tufnice podsticu osmeh cime cete razoruzati i najtvrdjeg sagovornika!

kravate beograd, kravate novi sad, prodaja muskih kravata, kravate cene, muske kravate prodaja, e za odelo, svilene kravate, kravate sa maramicom, plava muska kravata, muska odela, kravate za odelo
kravate beograd, kravate novi sad, prodaja muskih kravata, kravate cene, muske kravate prodaja, e za odelo, svilene kravate, kravate sa maramicom, plava muska kravata, muska odela, kravate za odelo

PROIZVODI ISTOG TIPA

IZDVAJAMO IZ PONUDE