Kategorije

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

Kravate sa prugama, crveno siva kravata sa maramicom za sako

Kravata-sa-prugama #271

KRAVATE I MARAMICE

  • Cena: 1500 RSD-8EUR
  • Tip: muska kravata
KONTAKTIRAJTE NAS

Muske kravate kompletiraju musko odelo, dodaju boju odeci I predstavljaju odlicne poklone. Muske kravate su obicno od svile, sintetike I pamuka…  muska kravata moze biti razlicite duzine I odgovara muskarcima razlicitih visina I dozvoljava vezivanje razlicitih cvorova. Sirina muske kravate je 7,5cm ali moze biti I uza I to sirine samo 2,5 cm  jednobojne muske kravate se najlakse uklapaju naj atraktivnije boje muskih kravata su npr. Crvena kravata, plava kravata, crna kravata, roze kravata, ljubicasta kravata,  siva kravata, sampanj  kravata  ali I kravate neobicnih boja kao sto su, narandzasta kravata, zelena kravata, zuta kravata…

Prugaste muske kravate se mogu nositi sa belom muskom kosuljom, ali I sa muskom prugastom kosuljom samo da pruge nisu iste sirine.

Jednobojno musko odelo npr. Crno musko odelo, sivo musko odelo, teget musko odelo isto mozete kombinovati sa prugastom muskom kravatom I prugastom muskom kosuljom.  Tackice cvetni dezeni I sare ukrasavaju musku kravatu, saran a muskoj kravati treba da se slaze sa bojom muske kosulje.

kravate beograd, prodaja kravata beograd, prodaja kravata novi sad, odela za mladozenje, muske kosulje prodaja
kravate beograd, prodaja kravata beograd, prodaja kravata novi sad, odela za mladozenje, muske kosulje prodaja

PROIZVODI ISTOG TIPA

IZDVAJAMO IZ PONUDE