Kategorije

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

muska odela beograd - kravate za odela

kravata #290

KRAVATE I MARAMICE

  • Tip: kravata sa maramicom
KONTAKTIRAJTE NAS

Savremena popularna psihologija skoro sve vezuje za neku karkaternu osobinu.
 Boja, dezen, oblik muske kravate saktiva u svom tkanju i kockicama sklonosti, navike, poroke i kvalitete onoga ko je nosi.
Pogledajte sta se sve skriva iza formalnog poslovnog izgleda jednog muskarca.

plava kravata - Plavo je boja besmrtnosti, simbolizuje potpunost, mir. Muskarac koji nosi plavu kravatu je posten, tih i deluje umirujuce na sve oko sebe.

crvena kravata - Paznja! Crvena boja je dvosmislena! Znaci i ljubav i mrznju, i hrabrost i opasnost, a može nositi i seksualnu poruku. Značenje zavisi od okolnosti, raspolozenja i namera onog ko je nosi. Crvena kravata je psijolozima najzanimljivija za analizu. To je omiljena boja krtavate skoro svih nasih politicara! Muskrac sa crvenom kravatom je i zenama izazovan avanturista.

crna kravata - Prema tradicija nosi se u tuznim prilikama i na sahranama, medjutim, u kombinaciji sa nekim kontrasnim bojama i dezenom ukayuje na umerenost i eleganciju.

žuta kravata - Kao Sunce, uvek mlado, srecno, nadahnuto i puno zivota. Sta bi se drugo moglo pomisliti kada se vidi kravata ovako snazne i otkacene boje?

zelena kravata - zelena boja na kravati je psiholozima izazovna i bajkovita - ukazuje na mudrost šumskih vila! Ima svezinuy i dubinu suma ili zelenkastog mora, dalje mozete da mastate sami!

braon kravata - Znajte da ne ukazuje na prljavštinu. Simbolizuje realisticnog muskarca od stila koji cvrsto stoji na zemlji. Braon sa crvenim tonovima je efektna i budi asocijacije na profesionalnost i seksualnost.

kockasti uzorak - Ukazuje na urednost i tacnost. Medjutim, vece kocke ukazuju na "sirovije", otkačenije ljude, a retko cete ih videti na inzinjerima ili arhitektama.

prugaste kravate - Obično ukazuju na skrivenu zelju za urednoscu i tacnoscu. Vodoravne i vertikalne pruge su prava retkost, najcesce su postavljene dijagonalno.

dezen s krivinama - Znači slobodu i relaksaciju, sve suprotno od ustogljenih kocki i pruga. Onaj ko nosi takvu kravatu ima izrazenu kreativnost

dezen s krugovima - jedinstvo reda i oblika, ima vrlo duhovit efekat, narocito ukoliko su krugovi veci, ali i tufnice podsticu osmeh cime cete razoruzati i najtvrdjeg sagovornika!

muske cipele, muske cipele beograd, prodaja muskih cipela, cipele za odelo, prodaja kravata beograd, dugmad za manzetne, poslovna odela, poslovna odela beograd, prodaja poslovnih odela, leptir masne ,leptir masne beograd, matursko odelo
muske cipele, muske cipele beograd, prodaja muskih cipela, cipele za odelo, prodaja kravata beograd, dugmad za manzetne, poslovna odela, poslovna odela beograd, prodaja poslovnih odela, leptir masne ,leptir masne beograd, matursko odelo

PROIZVODI ISTOG TIPA

IZDVAJAMO IZ PONUDE