Kategorije

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

Kockasta dugmad za manzetne

manzetne za kosulju #239

DUGMAD ZA MANZETNE

  • Tip: manzetne za kosulju
KONTAKTIRAJTE NAS

Muska odela, ako ste mladozenja kum ili gost na vencanju vazno je da odaberete muske cipele koje ce se slagati sa muskim odelom.

Muske cipele treba da budu sto uze , ali je I vazno da vam budu udobne posto ce te u njima provesti ceo dan. I vazno je dad a muske cipele budu kozne. Ako je musko odelo  crno , muske cipele uvek moraju biti u toj boji, ukoliko se odlucite  za bez muska odela ili braon muska odela , muske cipele treba da budu u svetloj ili srednje braon boji kako ne bi odskakale . uvek u kupovinu ponesite I muske pantalone , tako cete odmah znati je l se slaze uz odelo .  Kada je muska kosulja u pitanju treba je prilagoditi gradji, a okovratnik uskladiti tipu muske kravate, siroki okovratnik na kosulji zahtevaju bogati cvor, tj dvostruki Windsor dok sitnim okovratnicima  Muske kosulje odgovaraju uze muske kravate ili jednostruki cvor . Idealan tip kragne je onaj koji stvara obrnuto slovo v.

Muski tregeri su nastali iz cisto prakticnih razloga , ali su vremenom muski tregeri postal deo mode, prestiza. Prva osoba koja je nosila muske tregere bio je Britanac Albert Tarston koji je pocetkom  19 veka snabdevao gospodu  modnim detaljima . Tada su muski tregeri  samo pridrzavali pantalone , I bili deo donjeg vesa  noseni su ispod Kosulje Muske ili potkosulje . Tokom istorije muske tregere je nosila je nosila bogata gospoda . Ukoliko nosite muske tregere ne nosite muski kais. Isto tako uz muska poslovna odela ne nosite tregere za pantalone sa metalnom kopcom  I nikada ne nosite tregere  I kravate iste boje I dezena .

Tregere za pantalone mozete nositi I kao ukras, skinuti sa ramena I pusteni da vise duzbutina. To je preporucljivo mladjim muskarcima I uz njih se slazu leptir masne . Postoje muski tregeri  koji se kopcaju pomocu dugmica  I tregeri koji se kace pomocu metalnih kopci , ovi prvi spadaju u luksuznije .

Nekada su muskarci na to koliko su bogati ukazivali noseci na manzetnamamuskih kosulja  ukrasnu dugmad( dugmad za manzetne ili manzetne za kosulju) od plemenitih metala I I ukrasenu dijamantima . Govorilo se das u manzetne za muskarca isto sto I mindjuse za zene. Nekada su dugmad za manzetne bila omiljeni nakit za muskarce. Najstarije manzetne za kosulje su rucno radjene 1662 god za britanskog kralja carlsa Drugog 1840 god. Postal je popularna muska strukirana kosulja sa takozvanim francuskim manzetnama koje se kopcaju tako sto se dve strane naslone jedna na drugu da bi se kroz njih provukla dugmad. Svaki posao se sklapao tako sto su se klijentima poklanjala dugmad

prodaja manzetni, manzetne za kosulje, manzetne cene, muska obuca, muske kosulje cene, kravate cene
prodaja manzetni, manzetne za kosulje, manzetne cene, muska obuca, muske kosulje cene, kravate cene

PROIZVODI ISTOG TIPA

IZDVAJAMO IZ PONUDE